Inventis - Krofna mix 50 - Lesaffre SR
18725
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18725,page-child,parent-pageid-18498,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Inventis – Krofna mix 50

Inventis - Krofna mix 50

Koncentrovana smeša za proizvodnju krofni i sličnih pekarskih proizvoda.

Sastojci: brašno pšenično, šećer, jaja u prahu, biljno ulje u prahu (rafinisano palmino ulje, mlečni proteini), gluten (pšenica), emulgatori: E 471 i E 472e; surutka u prahu, jodirana so, žumanac u prahu, sredstva za narastanje: E 450 (i) i E 500 (ii); enzimi: alfa amilaza, amiloglukozidaza, glukoza oksidaza, ksilanaza, lipaza, maltogena amilaza; sredstvo za tretiranje brašna E 300, boja: E 160a.

Može sadržavati tragove soje, susama i jezgrastog voća. 

  • Jednostavna izrada
  • Stabilno testo
  • Produžena svežina pržene krofne do 5 dana
  • Izraženo prijatna aroma berliner krofni

RECEPTURA:

  • KROFNA MIKS 50: 5kg
  • Pšenično brašno: 5kg
  • Sveži pekarski kvasac Vrenje/Fermin: 0.5kg
  • Ulje: 0,2kg
  • Voda: 4l

Tehnološki postupak:

  • Mešanje 3+9min
  • Deljenje 40g
  • Okruglo oblikovanje krofna
  • Fermentacija oko 60min
  • Prženje u ulju 6 min na 175°C

Iz jedne vreće može se dobiti 730 krofni mase 40 g

 Upotreba: 50 % + 50 % brašna

Pakovanje: 10 kg u troslojnoj PE/papirnoj vreći

Rok upotrebe: 12 meseci

Uslovi skladištenja : čuvati u originalnojj ambalaži na suvom i hladnom mestu (najviše do 25 °C)