Baking center - Lesaffre SR
18159
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18159,page-child,parent-pageid-18133,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Baking center

pc3

Lesaffre Backing center

Nekada davno, pre 40 godina počeo je sa radom prvi Lesaf fre Baking Center TM. Lesaffre Baking Center TM je iznad svega avantura, započeta davne 1974. godine zahvaljujući viziji nekoliko ljudi. Njihova želja bila je da podele svoju strast za pekarstvom sa pekarima širom sveta. Njihova misija je bila da Lesaf fre širi i deli znanje i veštinu. Danas postoji 30 Baking Centara širom sveta, na 5 kontinenata sa ciljem da razumeju potrebe profesionalnih pekara i omoguće im odgovarajuća rešenja. Pomažu im da optimizuju svoju proizvodnju i da razviju sopstveni identitet.

pc1

Deo njihovog svakodnevnog posla je da svojim lokalnim podružnicama pruži podršku kako bi bili i ostali korak ispred. UVEK.

U svim pekarskim centrima živi isti onaj prvobitni duh stručnosti i entuzijazma, kao i prvog dana. Svet se promenio, Baking Center se prilagodio: postao je internacionalna referenca koja uvek poštuje regionalne različitosti. Kroz svoju jedinstvenu i dinamičnu mrežu ostvario je bliskost i iskren, lojalan odnos sa svojim kupcima. Nakon 40 godina naši pekari tehnolozi širom sveta imaju isti duh. To je Baking Center snaga! ZAUVEK.

Baking Center mreža je postala centar stručnosti, tehnologije i inovativnosti Lesaffre-a u svetu pekarstva. Svoj uspeh duguje strastvenosti i povezanosti između ljudi: Lesaffre timova udruženih sa našim kupacima i partnerima.

Mreža 30 centara stručnosti, tehnologije i inovacija u svetu pekarstva. Kao prava laboratorija ideja, sa opremom za demonstraciju i trening, Baking Center je postao privilegovano mesto susreta, gde se širi stručnost, iskustvo i profesionalizam prikupljen iz celog sveta. Tehnička podrška, razvoj proizvoda i procesa, senzorna analiza, posebni treninzi su usluge namenjene da izađu u susret svim mogućim potrebama klijenata. Baking Center tehnolozi i eksperti sarađuju usko sa Lesaf fre istraživačkim timom kako bi išli u korak sa budućnošću i bili uvek pri ruci kada su potrebna inovativna rešenja.

pc4

Tokom proteklih 5 godina naši tehnolozi prezentuju naše proizvode (kvasac i pekarske dodatke) u pekarama, izlaze u susret zahtevima naših kupaca, i posvećeni su rešavanju njihovih praktičnih problema. Sa ciljem da na jednom mestu razmenjujemo ideje, znanje, iskustva iz oblasti pekarske industrije, danas otvaramo Pekarski Centar u Srbiji, mesto susreta pekara i stručnjaka. Pekarski centar u Srbiji je pilot postrojenje opremljeno opremom koja odgovara zahtevima savremene pekare sa mogućnošću proizvodnje široke palete proizvoda različitim tehnikama i pod strogo kontrolisanim uslovima. Opremljena pećima, mesilicama, mašinama za deljenje i oblikovanjem testa, laminatorom, fermentacionom komorom ali i komorom za odloženu fermentaciju i za smrzavanje proizvoda, pokriva sve tehnike koje se primenjuju u pekarstvu za proizvodnju pekarskih proizvoda.

pc2

Naš Pekarski centar je mesto gde će:

  • Pekari imati priliku da usavrše svoje znanje kroz seminare i treninge koji će se održavati u saradnji sa Lesaffre stručnjacima.
  • Pekari moći da eksperimentišu, testiraju različite recepture i tehnologije.
  • Naš posvećeni tim zajedno sa pekarima razvijati nove kreativne ideje i iste primenjivati u njihovoj proizvodnji.
  • Svojim regionalnim podružnicama pružiti tehnološku podršku svojim regionalnim podružnicama kako bi bili i ostali korak ispred.

Pekarski centar u Srbiji, mesto susreta pekara i stručnjaka!