Inventis - Zrnopan specijal - Lesaffre SR
18742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18742,page-child,parent-pageid-18498,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Inventis – Zrnopan specijal

Inventis - Zrnopan specijal

Koncentrovana smeša za izradu pekarskih proizvoda sa semenkama, poboljšane hranljive vrednosti, prijatno izražene arome i boje sredine.

  • Dobar volumen
  • Dobro razvijena sredina
  • Produžena svežina

RECEPTURA: 

  • ZRNOPAN SPECIAL: 5kg
  • Pšenično brašno: 5kg
  • Sveži pekarski kvasac Vrenje/Fermin: 0.3kg
  • Voda: 5.5l

TEHNOLOŠKI POSTUPAK:

  • Mešanje 3+8min
  • Odmaranje 10min
  • Deljenje 85g/ 500-700g
  • Fermentacija oko 60min
  • Pečenje 25min na 230°C

Sastojci: Brašno : pšenično T – 850 i raženo T – 1250, soja komadići, semenke lana, gluten, prženi slad (ječam), jodirana kuhinjska so,ražena prekrupa, dekstroza, regulator kiselosti: limunska kiselina (E 330 )i kalcijum – acetat (E 263), emulgator :estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina (E 472e), enzimi: alfa amilaza, glukozaoksidaza, hemicelulaza, lipaza, maltogena amilaza, sredstvo za tretiranje brašna E 300. Smeša sadrži so.

Pakovanje: 25 kg u troslojnom PE/papirnatom džaku

Rok trajanja: 12 meseci

Doziranje: 30-50% u odnosu na masu brašna u zamesu (30-50%+70-50%)

Uslovi čuvanja: čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25˚C, dalje od izvora toplote i jakih mirisa.