Magimix - Minutni hleb - Lesaffre SR
18693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18693,page-child,parent-pageid-18500,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Magimix – Minutni hleb

Magimix - Minutni hleb

Poboljšivač za proizvodnju polupečenih proizvoda – pogodan je za smrzavanje.

Proizvod se nakon prve faze pečenja čuva zaštićen ambalažom od sušenja (u ambijentu do 3 dana,  u frižideru do 6 dana, dok se u minutnom režimu od -18°C može čuvati do 3 meseca). Nakon završne termičke obrade, hleb je izuzetne svežine naredna 3 dana.

Proizvod se nakon dopecanja ne razlikuje od svežeg

Čuvanjem u ambijentalnim uslovima smanjeni su troškovi skladištenja

Za 1-3 minuta pečenja proizvod je spreman za konzumaciju

Nakon dopecanja proizvod je izuzetne svežine naredna 3 dana

Jednostavna i brza finalizacija zahvaljujući kojoj se u trenutku može ispuniti očekivanje potrošača

Zahvaljujući dugotrajnoj svežini, upotrebna vrednost proizvoda je znatno produžena

Receptura – polupečena sendvič kifla

Brašno T-500: 10kg
So: 0,2kg
Kvasac: 0,3kg
Šećer: 0,8kg
Ulje: 0,5lit
Minutni hleb: 0,1kg
Voda: 5lit

Parametri procesa:

Mešanje 3+6min
Deljenje 0,120kg
Među oblikovanje loptica
Odmaranje 10min
Finalno oblikovanje kifla
Fermentacija 50 min/komora
Pečenje 1 – 230°C/8 min
Pečenje nakon skladišetenja 230°C/ 90 sekundi
Broj komada iz 1 vreće: 14500 komada mase 120g

PAKOVANJE: Vreća  – 10 kg

DOZIRANJE: 1% na količinu upotrebljenog brašna

UPOTREBA: Koristiti za izradu različitih polupečenih pekarskih proizvoda.

SASTOJCI: pšenično brašno, pšenično sladno brašno, sredstvo za tretiranje brašna – askorbinska kiseline E300, enzimi

Rok trajanja: 12 meseci. Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25  ̊C, dalje od izvora toplote i jakih mirisa.