Poboljšivač za proizvodnju polupečenih proizvoda – pogodan je za smrzavanje.
Proizvod se nakon prve faze pečenja čuva zaštićen ambalažom od sušenja (u ambijentu do 3 dana, u frižideru do 6 dana, dok se u minutnom režimu od -18°C može čuvati do 3 meseca). Nakon završne termičke obrade, hleb je izuzetne svežine naredna 3 dana.
Proizvod se nakon dopecanja ne razlikuje od svežeg
Čuvanjem u ambijentalnim uslovima smanjeni su troškovi skladištenja
Za 1-3 minuta pečenja proizvod je spreman za konzumaciju
Nakon dopecanja proizvod je izuzetne svežine naredna 3 dana
Jednostavna i brza finalizacija zahvaljujući kojoj se u trenutku može ispuniti očekivanje potrošača
Zahvaljujući dugotrajnoj svežini, upotrebna vrednost proizvoda je znatno produžena
Receptura – polupečena sendvič kifla
Brašno T-500: 10kg
So: 0,2kg
Kvasac: 0,3kg
Šećer: 0,8kg
Ulje: 0,5lit
Minutni hleb: 0,1kg
Voda: 5lit
Parametri procesa:
Mešanje 3+6min
Deljenje 0,120kg
Među oblikovanje loptica
Odmaranje 10min
Finalno oblikovanje kifla
Fermentacija 50 min/komora
Pečenje 1 – 230°C/8 min
Pečenje nakon skladišetenja 230°C/ 90 sekundi
Broj komada iz 1 vreće: 14500 komada mase 120g
PAKOVANJE: Vreća – 10 kg
DOZIRANJE: 1% na količinu upotrebljenog brašna
UPOTREBA: Koristiti za izradu različitih polupečenih pekarskih proizvoda.
SASTOJCI: pšenično brašno, pšenično sladno brašno, sredstvo za tretiranje brašna – askorbinska kiseline E300, enzimi
Rok trajanja: 12 meseci. Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ̊C, dalje od izvora toplote i jakih mirisa.