- Moderni trendovi u pekarstvu ili tradicionalno pekarstvo?
- Možda kombinacija modernih trendova i tradicije …ili kako savremenim metodama dobiti efekat tradicionalnog?
- Na koji način proizvesti, kakav je proces najprikladniji za vaš tip proizvodnje, u kakvu opremu investirati i kako racionalizovati i optimizirati troškove, kadrove i sredstva?
- Kako se proizvodi izvan granica naše zemlje i šta su aktuelni svetski trendovi u pekarstvu?
- Kako uspešno lansirati proizvod i kako biti prepoznatljiv i različit na tržištu?
Na sva postavljena pitanja, nudimo dobra rešenja i odgovore.
Renomirani tim stručnjaka iz Lesaffre kompanije, kako za uslove zanatske, tako i za uslove industrijske ili semiindustrijske proizvodnje raspoložen je da sa Vama podeli svoje kompetencije, kroz konsultativni rad i treninge koje specijalno za Vas i vaše zaposlene možemo organizovati u moderno opremljenim prostorijama Lesaffre Baking Center-a.
Lesaffre Baking Center, raspolaže svom neophodnom opremom koja je potrebna da se simulira gotovo svaki tehnološki proces – dakle, proizvodnja u malom, a tim stručnjaka u domenu pekarske i posastičarske tehnologije sa Vama može podeliti teoretska i praktična znanja iz gotovo svakog proizvodnog procesa koji je trenutno poznat u svetu.
Od treninga koje za vaše potrebe možemo organizovati, nabrajamo neke – a u skladu sa vašim zahtevima i potrebama možemo osmisliti i neke kojih nema na spisku.
TEHNOLOGIJA PEKARSKIH PROIZVODA:
- Hleb i belo pecivo
- Lisnato testo
- Smrznuti pekarski proizvodi
- Pite i burek
- Trajni pekarski proizvodi (kreker, kiš…)
- Krofne
- Tortilje
- Palačinke
- Pice
- Sendviči
- Polupečeni pekarski proizvodi
- Zanatski tipovi proizvodnje pekarskih proizvoda
- Poluindustrijski tipovi proizvodnje pekarskih proizvoda
- Industrijski tipovi proizvodnje pekarskih proizvoda
TEHNOLOGIJA POSLASTIČARSKIH PROIZVODA:
- Tradicionalne poslastice
- Moderni koncept
- Trajni konditorski proizvodi
MALOPRODAJA I INSTORE PEKARE:
- Tehnološki projekti i uređenje maloprodajnih objekata
- In store pekare
- Organizacija finalizacije proizvoda po planu pečenja
- Principi sugestivne prodaje
- Asortiman i razvoj