Trening - Lesaffre SR
18135
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18135,page-child,parent-pageid-18133,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Trening

us12

Vrste treninga

  • Moderni trendovi u pekarstvu ili tradicionalno pekarstvo?
  • Možda kombinacija modernih trendova i tradicije …ili kako savremenim metodama dobiti efekat tradicionalnog?
  • Na koji način proizvesti, kakav je proces najprikladniji za vaš tip proizvodnje, u kakvu opremu investirati i kako racionalizovati i optimizirati troškove, kadrove i sredstva?
  • Kako se proizvodi izvan granica naše zemlje i šta su aktuelni svetski trendovi u pekarstvu?
  • Kako uspešno lansirati proizvod i kako biti prepoznatljiv i različit na tržištu?

Na sva postavljena pitanja, nudimo dobra rešenja i odgovore.

us1

Renomirani tim stručnjaka iz Lesaffre kompanije, kako za uslove zanatske, tako i za uslove industrijske ili semiindustrijske proizvodnje raspoložen je da sa Vama podeli svoje kompetencije, kroz konsultativni rad i treninge koje specijalno za Vas i vaše zaposlene možemo organizovati u moderno opremljenim prostorijama Lesaffre Baking Center-a.

Lesaffre Baking Center, raspolaže svom neophodnom opremom koja je potrebna da se simulira gotovo svaki tehnološki proces – dakle, proizvodnja u malom, a tim stručnjaka u domenu pekarske i posastičarske tehnologije sa Vama može podeliti teoretska i praktična znanja iz gotovo svakog proizvodnog procesa koji je trenutno poznat u svetu.

us6

Od treninga koje za vaše potrebe možemo organizovati, nabrajamo neke – a u skladu sa vašim zahtevima i potrebama možemo osmisliti i neke kojih nema na spisku.

TEHNOLOGIJA PEKARSKIH PROIZVODA:

  • Hleb i belo pecivo
  • Lisnato testo
  • Smrznuti pekarski proizvodi
  • Pite i burek
  • Trajni pekarski proizvodi (kreker, kiš…)
  • Krofne
  • Tortilje
  • Palačinke
  • Pice
  • Sendviči
  • Polupečeni pekarski proizvodi
  • Zanatski tipovi proizvodnje pekarskih proizvoda
  • Poluindustrijski tipovi proizvodnje pekarskih proizvoda
  • Industrijski tipovi proizvodnje pekarskih proizvoda

us10

TEHNOLOGIJA POSLASTIČARSKIH PROIZVODA:

  • Tradicionalne poslastice
  • Moderni koncept
  • Trajni konditorski proizvodi

MALOPRODAJA I INSTORE PEKARE:

  • Tehnološki projekti i uređenje maloprodajnih objekata
  • In store pekare
  • Organizacija finalizacije proizvoda po planu pečenja
  • Principi sugestivne prodaje
  • Asortiman i razvoj