Novi generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Bugarsku i Rumuniju - Lesaffre SR
18221
post-template-default,single,single-post,postid-18221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

01 Jun Novi generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Bugarsku i Rumuniju

MiodragJelic-intervju

Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre Srbija od 1. juna ove godine preuzeo je dužnost generalnog direktora Lesaffre za tržište Srbije, Bugarske i Rumunije.

Dvadesetogodišnje poslovno iskustvo Miodrag Jelić proveo u brzo rastućim industrijama, radeći u velikim kompanijama kao što su Nestlé, Pepsi, L’Oréal. Karijeru je započeo je u sektoru prodaje i komunikacija u kompaniji Blummex Export Import. Svoje znanje u oblasti prodaje i marketinga usavršavao je radeći kao menadžer razvoja u kompaniji Pepsi, a potom i kao menadžer u kompaniji Nestle, zadužen za OOH kanal. Skoro četiri godine proveo je u kompaniji Strauss Adriatic, na pozicijama u sektoru marketinga i prodaje. Godine 2012. godine iz kompanije L’Oréal dolazi u Lesaffre na poziciju komercijalnog direktora. Zahvaljujući dobrim rezultatima, 2013. Imenovan je za izvršnog, a od januara ove godine i za generalnog direktora Lesaffre Srbija.

Doslednost u donošenju odluka i postavljanju ciljeva, kao i konstantna usmerenost ka dodatnom učenju i usavršavanju doprineli su ne samo uspešnoj karijeri koja traje već dve decenije, već i tome da Miodrag među kolegama bude prepoznat kao stručnjak i dobar lider koji veruje u svoje saradnike, podržava ih i zna kako da ih motiviše. Svojim znanjem, iskustvom i energijom koju poseduje, nesumnjivo da će na novoj poziciji doprineti postizanju još boljih rezultata kompanije Lesaffre kako u Srbiji, tako i u regionu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.