KOMPANIJA LESAFFRE SRBIJA POBEDNICIMA DRUGE PEKARIJADE DODELILA OZNAKE ZA NAJBOLJE PEKARE - Lesaffre SR
18471
post-template-default,single,single-post,postid-18471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

12 Jun KOMPANIJA LESAFFRE SRBIJA POBEDNICIMA DRUGE PEKARIJADE DODELILA OZNAKE ZA NAJBOLJE PEKARE

Najbolji-pekari-Srbije

Od sada ćete znati koje su to pekare u kojima rade najbolji pekari Srbije.

Beograd, jun 2018 – Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.

Nakon što su posle višemesečnog takmičenja izabrani najbolji predstavnici pekarske struke, kompanija Lesaffre želela je da od sada pobednici imaju priliku i da u pekarama u kojima su zaposleni istaknu da su majstori svog zanata. Pekare u kojima se može probati najbolji burek u zemlji, slatko dekorisani kroasan, najukusniji tradicionalno obogaćeni hleb, najlepši obredni hleb, ali i proizvodi koji su delo najbolje mlade pekarke Srbije nosiće od sada jasnu oznaku da u njima rade pobednici Pekarijade – jedinog nacionalnog takmičenja profesionalnih pekara.

„Nije lako biti najbolji u svojoj struci, a toga smo mi u kompaniji Lesaffre svesni, obzirom da je tokom takmičenja kroz naš pekarski centar prošao veliki broj odličnih majstora. Zato smo želeli da oni koji su svojim talentom, predanošću i trudom zaslužili titulu najboljeg, imaju još jednu potvrdu svog uspeha. Ovo je način da dodatno podržimo ovaj plemenit poziv i da ohrabrimo i pobednike, ali i sve pekare Srbije, da budu što bolji i da se ponose svojom strukom“, rekla je Milena Obradović, marketing menadžerka kompanije Lesaffre Srbija.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.