LESAFFRE I PEKARA „AS“ OBRADOVALI MALIŠANE IZ USTANOVA ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA ZA SVETSKI DAN HLEBA - Lesaffre SR
19205
post-template-default,single,single-post,postid-19205,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

16 Oct LESAFFRE I PEKARA „AS“ OBRADOVALI MALIŠANE IZ USTANOVA ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA ZA SVETSKI DAN HLEBA

Svetski-dan-hleba

Najbolji pekari Srbije pripremali srce od hleba i pecivo za najmlađe

Beograd, 16. oktobar 2018 – Tradicionalno, povodom Svetskog dana hleba kompanija Lesaffre uz pomoć najboljih pekara Srbije i pekara As obradovali su mališane iz ustanova za nezbrinutu decu širom Srbije srcem od hleba i donacijom u pecivu.

Pobednici ovogodišnje Pekarijade, zvanično najbolji pekari Srbije, pokazali su da su pored toga što su majstori svog zanata ujedno i pravi humanitarci i rešili da sa malo svoje pekarske magije obraduju i mališane iz “Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine” u Zvečanskoj. Oni su takođe, deo svog znanja i veštine, u Pekarskom centru kompanije Lesaffre, preneli i najvernijim predstavnicima online zajednice „Mesimo zajedno“ sa kojima su nakon toga zajedno uručili donaciju i družili se sa najmlađima.

„Želeli smo i ove godine da deci bez roditeljskog staranja širom Srbije, a povodom Svetskog dana hleba napravimo pravi mali praznik. Ponosni smo na naše pobednike Pekarijade, koji su na ovaj način pokazali da nisu samo izvrsni majstori već i veliki ljudi, koji misle o drugima. Pecivo je najlepše kada je pripremljeno od srca, te smo zato i ove godine održali simboliku donacije srca od hleba našim prijateljima iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja. Ponosni smo što je i ovaj Svetski dan hleba protekao u humanom tonu, a znamo da je naša donacija otišla na najbolju moguću adresu.“, izjavila je Milena Obradović, marketing menadžer u kompaniji Lesaffre.

Lesaffre-1

Lesaffre-3

Lesaffre-6

Lesaffre-7

Pecivo-za-decu-bez-roditeljskog-staranja

Kompanija Lesaffre je na tržištu Srbije prisutna dve decenije, a neki od najpoznatijih robnih marki kompanije Lesaffre u našoj zemlji su: Vrenje, Alfa, Fermin, Magimix, Inventis, Budafok. Od 2014. godine Srbija se priključuje listi zemalja u kojima je otvoren Lesaffre pekarski centar, namenjen edukaciji domaćih pekara, saradnika i partnera, ali i testiranju i kreiranju novih proizvoda. Lesaffre pekarski centri, predstavljaju jedinstven pionirski koncept u pekarskoj industriji, započet u Francuskoj sedamdesetih godina prošlog veka, a mreža danas broji 33 pekarskih centara širom planete koji su središte stručnosti, tehnologije i inovativnosti u svetu pekarstva.Otvaranjem Pekarskog centra u Srbiji i zahvaljujući saradnji sa tehnolozima i ekspertima Lesaffre Grupe, pekarima su u svakom trenutku na raspolaganju inovativna rešenja koja doprinose razvoju pekarske industrije u Srbiji. Kompanija Lesaffre kroz brojne društveno odgovorne projekte pomaže ugroženim licima i ustanovama, ali i daje podršku mladim pekarima i tehnolozima kroz brojne praktične obuke i edukacije.
Srpska pekarsko mlinska industrija „AS – BRAĆA STANKOVIĆ“, sa šesnaest godina dugom tradicijom, vodeći je proizvođač dnevnih i specijalnih vrsta hleba na tržištu Srbije. Kao moderno uređen pekarski sistem radimo sa 9 industrijskih pekara u Beogradu, Grockoj, Šapcu, Kikindi, Požarevcu, Novom Sadu, Nišu i Vrnjačkoj banji, sa nacionalnom pokrivenošću. Posvećeni smo stalnom razvoju zaposlenih i unapređenju kvaliteta poslovanja. Cilj nam je permanentan rast tržišnog učešća i razvoj novih, inovativnih proizvoda, uz očuvanje tradicionalnih vrednosti.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.