COVID-19 - Zajedno smo! - Lesaffre SR
19247
post-template-default,single,single-post,postid-19247,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

COVID-19 – Zajedno smo!

20 Mar COVID-19 – Zajedno smo!

Poštovani klijenti, partneri i prijatelji,

Za nas nema ničeg važnijeg od zdravlja i bezbednosti svih. Delimo vašu zabrinutost u vezi sa širenjem kovida 19 u celom svetu. S obzirom da poslujemo u 51 zemlji, naše globalno prisustvo nam omogućava da budemo blizu razvoju događaja i preduzimamo odgovarajuće mere na lokalnom nivou kako bismo zaštitili svoje kolege, kupce, partnere, dobavljače, kao i svoje porodice i prijatelje, i tako pomogli u sprečavanju širenja pandemije.

Naša misija – Radimo zajedno da bismo bolje negovali i čuvali planetu – dobija potpuno novu dimenziju u ovim teškim vremenima. Zato primenjujemo vanredne mere da bismo održali svoje aktivnosti koje su neophodne za našu svakodnevnu ishranu. Strast i posvećenost naših timova obezbeđuju proizvodnju i kontinuitet u snabdevanju. Uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočavamo, garantujemo najviše standarde kvaliteta, kao što su to činili naši kineski timovi koji su sada prebrodili krizu.

Zato smo, čim se virus pojavio, sproveli niz odgovarajućih mera koje su postepeno primenjene širom sveta:

  • plan za nesmetano poslovanje sa naglaskom na bezbednost ljudi
  • redovno podsećanje na poštovanje uputstava
  • pojačane higijenske mere
  • zdravstvena provera na ulazu u objekte
  • rad od kuće
  • ograničena putovanja
  • otkazana okupljanja
  • telekonferencije

 

Sva naša proizvodna postrojenja trenutno rade i naši timovi nastavljaju da ulaže napore u ispunjavanje zahteva kupaca u narednim danima i nedeljama.

Budite sigurni da ćemo biti u kontaktu sa vama. Hajde da ostanemo povezani kako bismo porazgovarali o onome što vas brine, zajedno pronašli odgovore na vaša pitanja i molimo vas da nam javite ako vam je još nešto potrebno. Nastavićemo da se prilagođavamo razvoju kovida 19, pri čemu su nam vaša bezbednost i usluga koju vam pružamo na prvom mestu. Iako nas ovaj virus stavlja u poziciju velike neizvesnosti, možete računati na to da smo vam neograničeno posvećeni.

Na svima nama je odgovornost da zaustavimo ovu pandemiju.

Pazite na sebe i svoje najbliže.

 

Antoan Bole

Generalni direktor kompanije Lesaffre

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.